Анатолій Замлицький – фермер з Волочиська Хмельницької області. Знову біля стін тернопільської прокуратури. Вимоги ті ж – повернути втрачене. За словами чоловіка, він втратив чимало гектарів землі та техніку, і тепер не може ніяк повернути те, що належить йому згідно з законом. – повідомляє Файне місто.

Будучи у розпачі, пан Анатолій нещодавно навіть спробував вчинити самопідпал. З каністрою у руках він виліз на кількаметрової висоти конструкцію. Від фатального вчинку фермера врятував прокурор області, який вилізши на білборд, провів з ним перемовини. Тоді посадовець пообіцяв посприяти у законному вирішенні цієї проблеми.

Чому чоловік знову повернувся під стіни Тернопільської обласної прокуратури – розповів сам Анатолій Замлицький.

“Я з 2014 року ходжу по інстанціям, щоб повернули мені 800 гектарів вкраденої кукурудзи, у тому числі 27 гектарів – державної. Не можу на сьогодні знайти ні одного кілограма. Обіцяють одне, а роблять зовсім інше. Ухвали суду, які приймаються вже у Тернополі, приймаються без моєї участі. Я не багато прошу – щоб повернули те, що є моїм. Я тут сиджу, бо хочу справедливості. Якщо вона в Україні є”, – каже пан Анатолій.

Нагадаємо, 23 червня на Збаразькому кільці у Тернополі чоловік намагався вчинити самогубство. Він виліз на металеву конструкцію для рекламних щитів з каністрою у руках. Згодом облив себе бензином та прив’язався до флагштока прапора. Там чоловік провів близько години.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

На місце виїхали оперативні служби Тернополя. Кільце обгородили. Усні вмовляння на відстані не допомогли. Тому до чоловіка піднявся прокурор Тернопільської області Петро Бойко. Після розмови з посадовцем чоловік спустився на землю.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Під Запоріжжям тисячі людей перекрили трасу - "Пити нічого, пустіть воду!"

Також портал "Знай.ua" писав, що В Ужгороді матері-одиначки висунули ультиматум Зеленському - "Поверніть, як було!"

Також портал "Знай.ua" писав, що Франківські злодії влізли в авто і "розжилися" на 200 тисяч