Поліцейські на Хмельниччині встановили особу мисливця, який смертельно поранив лебедя.

8 серпня близько 20.25 години до Летичівського відділу поліції надійшло повідомлення від жительки м. Хмельницького про те, що неподалік села Головчинці невідомі особи, перебуваючи в нетверезому стані, стріляють по лебедях.

Проводячи пошукові заходи, за інформацією сектора комунікації поліції області, працівники поліції опитали близько 300 мисливців, які в той час перебували поблизу водойми. Таким чином була встановлена особа стрільця, яким виявився 42-річний мешканець Хмельницького.

Поліцейські склали на нього адміністративний протокол за ч. 2 ст. 85 КУпАП (“Порушення правил використання об’єктів тваринного світу”), який наразі скеровано до суду.

Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 60 до 120 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією рушниць та інших знарядь або позбавлення права полювання на три роки з конфіскацією рушниць.

Популярні новини зараз

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою

Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів

Показати ще

Поліцейські вилучили у порушника мисливську рушницю.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Під Хмельницьким "сині" мисливці влаштували криваву баню лебедям - "Як рука не відсохла?!"

Також портал «Знай.uа» писав, що На Запоріжжі горе-мисливці відкрили сезон випадкових жертв - "Від куль померли лебідь і сова..."

Також портал «Знай.uа» писав, що Батьків не пускатимуть, а хворих дітей примусово ізолюватимуть - як працюватимуть українські школи через пандемію