У Хмельницькому підтримали бізнес стартапами. Тут вперше пройшла "Битва стартапів". Брали участь у конкурсі 10 проектів, які були відібрані спеціальною комісією. Кожен з учасників представив свою ідею.

Про захід написало видання НГП. У списку були ідеї в самих різних сферах. Зокрема, пропонували створювати лабораторії, ІТ-технології, торгувати, виробляти унікальні рюкзаки, готувати корисний фастфуд і навіть відкрити школу математики.

Переможцям "Битви стартапів" дістанеться 200 тисяч гривень. Їх розподілили між трьома найуспішнішими ідеями.

«Битва стартапів є фінішем нинішньої " Школи молодого підприємця. Проект, який ми запустили в 2016 році і показав хороші результати. Загалом вже 206 молодих підприємців навчалися, отримували новий досвід, знання, спілкувалися з провідними бізнесменами міста та країни. Проект будемо продовжувати і надалі. Вчитися треба завжди» ,- написав Олександр Симчишин.

Він також зазначив, що цей проект виявився дуже успішним і популярним. У майбутньому планується продовжити і розширити його.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Переможцями Битви стали-Віта Бабка з проектом виробництва і реалізації рюкзаків нового покоління, Марія Квасниця зі своєю ідеєю виробництва і продажу швидкого і здорового харчування супів в булочках, Андрій Дикий запропонував створити сервіс допомоги з підбору і продажу автомобілів. Кошти розподілили наступним чином – 1 місце 100 тисяч гривень, 2 місце – 60 тисяч гривень, а 3 місце-40 тисяч гривень.

Переможці зможуть представити свої ідеї на Kyiv Tech Hub 2020, який відбудеться цієї осені.

Нагадавши, Знай писав, що франківчанка організувала стартап, який покликаний влаштувати на роботу пенсіонерів.

Також Знай повідомляв, що українки стали учасницями цікавого проекту STEM is FEM.

Нещодавно Знай передавав, що інвестор RefaceAI і партнер Cyprus IT Forum Сергій Токарєв розповів про переможців Національного конкурсу стартапів.