У Хмельницькому люди скаржаться на дії пенсіонера, який із металевим дротом нападає на собак прямо на вулиці. Про це написав Руслан Афійчук - власник тварини, постраждалої від дій чоловіка, на власній сторінці в соціальній мережі Facebook.

За його словами, напад стався на вулиці Прибузька, 8. Літній чоловік, що просто проходив повз, побив собаку. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив власник тварини.

«Сьогодні на вулиці Прибузька, 8, у Хмельницьку, чоловік побив нашу собачку Тері. Просто проходячи повз вдарив металевим прутом по голові. Поліція вже викликана. Наскільки відомо, це не перший випадок», - написав чоловік.

Фото Facebook

Фото Facebook

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

Фото Facebook

Фото Facebook

«Собака, як завжди, на короткому поводку. Не агресивна взагалі. Він йшов позаду і, обганяючи, вдарив прутом», - додає власник постраждалої тварини.

«Ці пенсіонери взагалі з розуму зійшли...», «Руслане, дякую за допис і попередження. Террі швидкого одужання. А цього пенсіонера нехай добре покарають. Такі люди повинні відповідати за скоєні вчинки!», - пишуть у коментарях містяни.

«Дайте йому раз по голові, для профілактики. Неxай попробує, як це!», «От дiдуганiще - живодер, скотиняка...», «Я сварюся завжди з такими, ще сама можу получити вiд таких нелюдей...», - додають громадяни.

Нагадаємо, що в Хмельницькому сусідський пес ледь не розірвав переляканого малюка - хотів заспівати за цукерку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Львові оскаженілий пес ледь не розірвав переляканого малюка - матусі ахнули.

Також, "Знай.ua" писав, що в Києві господар-неадекват нацькував пса на перехожих - "залізні" щелепи розтискали вп'ятьох.