Вчора 13-го липня відомий парк в Хмельницькому був прикрашений цікавими скульптурами, повідомляє телеграм-канал Хмельницький LIVE.

Як йдеться у повідомленні, одна з алей парку культури і відпочинку імені Чекмана була прикрашена оригінальними дерев'яними скульптурами ручної роботи, які парку дісталися після проведення третього українського чемпіонату скульпторів "STIHL Carving Cup 2019".

Організатори чемпіонату порахували, що скульптури, зроблені учасниками, набагато краще будуть виглядати в парку, який щодня приниимает велика кількість людей, ніж десь у темному складі, де їх не побачить ніхто, і люб'язно передали всі наявні творіння у власність парку.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Серед скульптур є безліч популярних особистостей і персонажів, наприклад, таких як Устим Кармелюк, Хмельмэн, та інші.На даний момент у парку встановлено дев'ять таких скульптур. Спочатку скульптур було 10, проте на жаль, одну з них навіщо-то пошкодили вандали. Дісталося скульптури Нептуна, він залишиться в пам'яті людей, і на фото. Невідомі розтрощили її так, що деталі навіть не вдалося знайти. Планується, що скульптури будуть стояти в парку до зими, а потім можливо їх перевезуть в більш тепле місце.

Нагадаємо, на Хмельниччині батько з сином перетворили дитяче хобі в сімейний бізнес - зайці, ведмеді і монстри на будь-який смак

Як повідомляв Знай.иа, мавпу тортурами намагаються перетворити у спортсмена - дика жорстокість для розваги туристів

Також Знай.иа писав, що кияни просять Зеленського прибрати кіоски з Києва