У Хмельницькій області зоозахисники виявили собаку з травмами лап. Тварина постраждала від рук двох пенсіонерів, які прив'язали собаку на ланцюг, зачепили її за машину і тягнули його так по сільській вулиці. Все це відбувалося серед білого дня на очах у односельців.

Дзвінок у поліцію надійшов відразу, як жителі побачили знущання над твариною. Як виявилося, господар пса на прізвисько Джонні і його сусід вирішили покарати тварину за те, що він нібито полював на курок.

Зоозахисникам двоє пенсіонерів заявили, що нічого б ніхто не дізнався, якби вони його просто вбили у дворі. Вони також не побачили нічого поганого в своїх діях, так як тварина впадало на птахів. Пенсіонери пояснили, що вони нібито хотіли віддати пса на сусіднє підприємство і так його везли туди. Однак після приїзду поліції і журналістів Надзвичайних новин вони одразу ж сховалися в городах.

Зоозахисники забрали потерпілого Джонні і тепер доглядають його. В першу чергу собаку помили і врятували від перегріву. Потім вони приступили до обробки ран на лапах. Зараз Джонні почуває себе краще і знаходиться в спеціальному притулку. У собаки є вдосталь їжі і води, а також персональна добротна будка, яку він не хоче покидати. Волонтери кажуть, що собаці чекає тривалий період реабілітації і пристрій в добрі руки.

Колишній власник собаки і його сусід потрапили в поле зору поліції. Їм доведеться понести покарання за жорстоке поводження з твариною.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Крім того, зоозахисники розповіли, що причиною того, що Джонні намагався вбити курей був голод. Вони розповіли, що пес дуже грайливий і веселий, добре ставиться до людей. Зараз його тримають на прив'язі, щоб він звик, а потім відпустять і Джонні буде грати з іншими вихованцями притулку.

Нагадаємо Знай писав, що в Казахстані відпочиваючі на пляжі забили тюления заради сэлфи.

Знай повідомляв, що в Дніпрі власники ізут чотирьох собак.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром суд визнав винним у злочині чоловіка, який повісив собаку на повідку.