В селі Лісогірка, що знаходиться в Городоцькому районі Хмельницької області, потонув чоловік. Інцидент стався вчора, 5 липня. Дзвінок надійшов від чергового поліції в службу порятунку близько 13 години. В повідомленні було зазначено, що на березі річки Смотрич було знайдено речі рибалки. Ним виявився житель міста Городок. Чоловіку було 67 років, проживав по провулку Ванагаса. Незадовго до цього місцеві правоохоронні органи отримали повідомлення, що цей чоловік зник. Тому працівники поліції разом з сусідами та місцевими жителями одразу ж пішли на його пошуки.

Працівники 39 відділення ДПРЧ ГУ ДСНС у Хмельницькій області об’єднали усі зусилля та провели довготривалі пошуково-розвідувальні роботи. Через деякий час тіло потопельника все ж вдалось виявити та доставити на берег.

Нагадаємо, що під Тернополем рибалка таємничо зник, залишивши човен - рятувальники шукають з аквалангами.

Як повідомляв портал Знай.ua, під Дніпром "геройство" підлітка закінчилось трагедією - очевидці не можуть оговстатись від шоку. 12-річного сироту поглинула вода.

Також Знай.ua писав, що з початку літа вода забрала життя кількох десятків дітей, рятувальники нагадали про важливість правил поведінки на воді. З початку літа в Україні потонуло більше 30 дітей.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Показати ще

Нещодавно Знай.ua передавав, що у Кирилівці заплив на дитячому колі ледь не закінчився трагедією для двох чоловіків - віднесло в море.