На Хмельниччині п'яні мисливці розстріляли лебедів. Про подію повідомила мешканка обласного центру. Вона зателефонувала правоохоронцям о 20: 25 8 серпня і розповіла, що біля села Головчинці невідомі стріляють у лебедів. Про подію повідомила поліція Хмельницької області.

На виклик приїхав екіпаж патрульної поліції і виявили біля озера близько 100 мисливців. Ці люди перебували на ділянці, де дозволено полювання на пернатих. Факт смертельного поранення лебедя поліцейські зафіксували, але присутні та заявниця не змогли вказати на конкретну особу, яка вчинила постріл.

Правоохоронці перевірили всіх мисливців на наявність алкоголю в крові і упевнилися, що всі дозвільні документи у них є. Також поліція повідомила про правопорушення Летичівської районної організації української спільноти мисливців та рибалок. Після цього почали проводити розслідування, щоб встановити конкретну особу і покарати за правопорушення.

Нагадавши, Знай повідомляв, що на Хмельниччині двоє пенсіонерів тягли собаку на ланцюгу за машиною. Цю дичину припинили їхні сусіди та викликали поліцію та волонтерів. В ході з'ясування обставин з'ясувалося, що собака вбивала курок, які бродили по двору пенсіонера і його сусіда. Також стало відомо, що собаку погано годували. Волонтери забрали пса і виходили, щоб віддати В ДОБРІ руки.

Також Знай повідомляв, що вчені встановили факт помсти природи людству за його вторгнення. В останні 4-5 десятиліть почастішали випадки появи вірусів, які передаються від тварин до людини. SARS, Mers, Ебола, пташиний грип, свинячий грип і вірус Зіка – це лише верхівка айсберга.

Популярні новини зараз

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що на Київщині рятувальники зберегли лебедям життя. 15 птахів потрапили в пастку взимку. Вони вмерзли в лід водойми.