Подружжя з малолітньою дитиною перевернулося на катамарані в Дністрі

Усі троє були успішно врятовані надзвичайниками, а плавзасіб було відбуксовано до берега.

Як повідомила пресслужба ДСНС області, у Новоушицькому районі надзвичайники врятували трьох громадян, що перевернулися під час прогулянки на катамарані.

"2 серпня о 17:48 рятувальники 2-го водолазно-рятувального відділення Аварійно-рятувального загону спецпризначення у бінокль побачили, як на річці Дністер, поблизу с. Рудківці Новоушицького району, перевернувся катамаран і троє людей — чоловік, дружина та 11-річна донька опинилися у воді та потребують допомоги", - прокоментували ситуацію надзвичайники.

Рятувальники миттєво відреагували та вирушили на допомогу потерпілим. Громадян було доправлено до берега на рятувальному човні.

Раніше Знай.ua писав, що у Хмельницьку оперативно розшукали школярку, яка втекла з дому та намагалася потрапити до іншої області. Про це розповіли у прес-службі Національної поліції Хмельницької області.

Як повідомляв портал «Знай.ua» Поліція розшукала зниклу тернополянку – лежала в ямі і стогнала. Що з нею сталося, вона так і не змогла пояснити.

Популярні новини зараз

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також «Знай.ua» писав, що Полтавський терорист Скрипник безслідно зник, копи обіцяють винагороду за голову злочинця. Сьогодні правоохоронцям його вдалося розшукати та ліквідувати.